Case

awardwinning no-code website voor Studio Debuut

awardwinning no-code website voor Studio Debuut
Deliverables
no-code development
Design
studio debuut
Awards
developer award
honorable mention
site of the day

design én no-code development gaan hand-in-hand

In opdracht van Studio Debuut, die tevens verantwoordelijk is voor alle gemaakte ontwerpen, hebben we een toffe, interactieve maar functionele website gerealiseerd in Webflow. Volledig op maat ontwikkeld, op basis van het ontwerp uit Figma. Als bekroning voor ons werk hebben we maar liefst 3 respectabele Awwwards ontvangen. Wacht niet langer en check de website!

Je eigen website ontwerpen is en blijft lastig

Hoe goed je ook bent in het werk wat je doet voor je opdrachtgevers: hetzelfde voor je eigen organisatie doen is écht andere koek. De webdesigner die geen website heeft of de tekstschrijver die teksten voor zichzelf moet schrijven: Wij creatievelingen vinden het in algemeen lastig om dingen voor onszelf te doen, omdat we niet snel tevreden zijn. Tijdens mijn samenwerking met Jasper van Studio Debuut ervoer hij dit ook en schakelde mijn hulp in om de website te ontwikkelen. Zo had hij een stok achter de deur en konden we al samenwerkend naar de livegang toewerken. Chapeau voor Jasper zijn design skills! Dat mag gezegd worden.

Een goede toekomstbestendige basis

Voor de ontwikkeling van de website heb ik alles zo dynamisch mogelijk opgebouwd in een begrijpelijk manier. De complexe interacties, structuur in classes & schaalbaarheid dragen bij aan een makkelijk beheerbare website. Zo heeft Jasper de website nu volledig zelf in beheer.

No items found.

Creatieve partners in crime

Sinds onze samenwerking weten we elkaar goed te vinden en creëren we samen de tofste oplossingen voor opdrachtgevers. Zo doen we beiden waar wij ijzersterk in zijn: Jasper in merkstrategie tot branding, Rick in digital design tot no-code development. Zo bouwen we niet alleen mooie merken en websites: maar ook doordachte. Heb je creatieve of digitale skills? Ik kom graag met je in contact. Wie weet werken we straks samen!

Bekijk de site