rick ben ik

maker en no-code avonturier uit de toekomst.

digital designer en no-code developer

Een wat? Ja, je leest het goed: een digital designer én no-code developer. Een hybride combinatie van het ontwerpen & ontwikkelen van hoge kwaliteit websites. Ik vind jouw kansen, verken de mogelijkheden en samen bouwen we jouw nieuwe digitale identiteit.

klinkt leuk, maar wat doe je precies?

bel mij als je iemand nodig hebt voor:

no-code development

Je website al ontworpen en alleen no-code development nodig? Of je huidige website omtoveren tot een snelle Webflow website? Ik denk graag met je mee voor de beste oplossing!

digital design

Digital Design kan alle digitale kanten op. Van een strak, interactief ontwerp van je website, tot een display-ontwerp voor op je koelkast. Een ijzersterke branding staat als basis voor je digitale herkenbaarheid. Dat creëert waardevolle impact.

branding

Geef je merk een doordachte identiteit en breng je boodschap outside-in naar buiten. Van logo tot de profielfoto’s van je socials. Consistentie is key!

prototyping

Dankzij prototyping komen we nooit voor verassingen te staan. Een high-fidelity prototype laat vooraf zien of jouw website of applicatie ook echt werkt. Nooit meer onaangename verrassingen.

minder is het nieuwe meer.

Meer impact met minder gedoe. Dat staat niet alleen centraal in mijn aanpak van ontwerp tot realisatie, maar en ook in mijn dagelijks leven. Minder complexe problemen, meer eenvoudige, duurzame oplossingen: voor een betere groenere wereld.